Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito

Etukansi
BoD - Books on Demand, 31.7.2016 - 148 sivua
0 Arvostelut
Arvosteluja ei vahvisteta, mutta Google tarkistaa ne valheellisen sisällön varalta ja poistaa tällaisen sisällön
Tässä kirjassa valotetaan kilpirauhasen toimintahäiriöiden kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa. Kirjassa käsitellään monipuolisesti lääkehoitoja, mutta myös luontaisia hoitokeinoja, joilla voidaan pitää huolta paitsi kilpirauhasesta myös ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena. Kokonaisvaltaiset ja luontaiset hoidot ovat hyödyksi niin kilpirauhassairauksien ennaltaehkäisyssä kuin muidenkin sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpidossa.
 

Mitä ihmiset sanovat - Kirjoita arvostelu

Yhtään arvostelua ei löytynyt.

Sisältö

Lääkkeet
63
Lisämunuaisten ja kilpirauhasen välinen yhteys
101
VAIKEAN VÄSYMYKSEN MUITA SYITÄ
107
POTILASTAPAUKSIA
115
Tekijänoikeudet

Muita painoksia - Näytä kaikki

Yleiset termit ja lausekkeet

aiheuttaa aineenvaihdunta aivolisäkkeen annoksen antioksidantti Armour Thyroid autoimmuunisairauksien autoimmuunityreoidiitti Basedowin D-vitamiini D-vitamiinin diabetes elimistössä eläinperäisiä endokrinologi energian entsyymi enää Erfan Thyroidin erityisesti esimerkiksi ferritiini Funktionaalisen lääketieteen gluteeniton gluteeniton ruokavalio hoidossa hoito hormonien hypotalamuksen hypoty hypotyreoosi hypotyreoosin hypotyreoosipotilaalle hyvä hyötyä häiriöt infektiot ja/tai jodi jodin saanti joilla joten kalsiumin kalsiumpitoisuus kehon keliakia keliakiaa kilpirauhasen liikatoiminnan kilpirauhasen toimintaa kilpirauhasen vajaatoiminta kilpirauhashormonien kilpirauhasongelmia kilpirauhasta kortisolia kroonisen kudostason kuten käyttää lievä liikunta Lisäkilpirauhas lisäksi lisämunuaisten lääkehoito lääkärin magnesium mahdollisesti matala mikrogrammaa Mikäli milligrammaa mitokondrioiden mU/l muodostuu muun muassa normaali oireita oireyhtymä ongelmia pitoisuus pitää pmol/l viitealue potilaalla Potilas PTH:n puute raskauden aikana rauhaset ravintolisänä Reseptori riittävästi ruokavalio S-TSH sairastavat sairauden sairauksia seerumin seleeniä sisältävät soluissa solutason sopiva stressin struumaa suoliston T3-hormonia tablettia tarvitaan Thyroxinia toimintaan toimintahäiriöitä TSH-pitoisuus tuotanto tutkimuksen tyreoglobuliinia tyreoidiitti tyroksiini tyroksiinin Tällöin tätä useimmille usein valmisteet vasta-aineita veren verensokeri veriseerumin vointi voivat vuorokaudessa vähentää väsymyksen yleensä µg/vrk

Tietoja kirjailijasta (2016)

Kirjoittaja on yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti, joka vuodesta 1998 lähtien on perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen. Kirjoittajalla on pitkä kokemus terveyskeskus- ja sairaalalääkärinä ja vuodesta 1999 alkaen yksityislääkärinä. Kilpirauhassairauksiin hän on perehtynyt yli kymmenen vuoden ajan hoitaessaan potilaita kokonaisvaltaisesti ja luonnollisesti. Kilpirauhasluentoja on pidetty yleisiölle yli 10 vuoden ajan.

Perheyhtiö, perustettu 2003. Toimialoina lääkäripalvelut, yleislääketieteen ja funktionaalisen lääketieteen koulutus ja luennot, tietotekniikkapalvelut.

Kirjaluettelon tiedot