Kilpirauhasen toimintahäiriöt ja kokonaisvaltainen hoito

Etukansi
BoD - Books on Demand, 31.7.2016 - 148 sivua
Tässä kirjassa valotetaan kilpirauhasen toimintahäiriöiden kokonaisvaltaista ja yksilöllistä hoitoa. Kirjassa käsitellään monipuolisesti lääkehoitoja, mutta myös luontaisia hoitokeinoja, joilla voidaan pitää huolta paitsi kilpirauhasesta myös ihmisen hyvinvoinnista kokonaisuutena. Kokonaisvaltaiset ja luontaiset hoidot ovat hyödyksi niin kilpirauhassairauksien ennaltaehkäisyssä kuin muidenkin sairauksien ehkäisyssä ja terveyden ylläpidossa.
 

Sisältö

Lääkkeet
63
Lisämunuaisten ja kilpirauhasen välinen yhteys
101
VAIKEAN VÄSYMYKSEN MUITA SYITÄ
107
POTILASTAPAUKSIA
115
Tekijänoikeudet

Muita painoksia - Näytä kaikki

Yleiset termit ja lausekkeet

Tietoja kirjailijasta (2016)

Kirjoittaja on yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti, joka vuodesta 1998 lähtien on perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen. Kirjoittajalla on pitkä kokemus terveyskeskus- ja sairaalalääkärinä ja vuodesta 1999 alkaen yksityislääkärinä. Kilpirauhassairauksiin hän on perehtynyt yli kymmenen vuoden ajan hoitaessaan potilaita kokonaisvaltaisesti ja luonnollisesti. Kilpirauhasluentoja on pidetty yleisiölle yli 10 vuoden ajan.

Perheyhtiö, perustettu 2003. Toimialoina lääkäripalvelut, yleislääketieteen ja funktionaalisen lääketieteen koulutus ja luennot, tietotekniikkapalvelut.

Kirjaluettelon tiedot