Neuvotteluvalta: Miten tulen huippuneuvottelijaksi?

Etukansi

Elämässä ei saa ansionsa vaan neuvottelutaitonsa mukaan. Kohenna taitoasi innostavan tietopaketin avulla.

Talouden romahtaessa henkilökohtaiset neuvottelukyvyt ovat elintärkeitä kauppaa hierottaessa, töitä haettaessa ja asuntoa myydessä. Suomalainen sisukkuus punnitaan nyt myös kansainvälisissä neuvotteluissa.

Neuvotteluvalta kertoo miten neuvotteluissa menestytään. Innostava teoria täydentyy huippuneuvottelijoiden kuten vuoden 2008 nobelistin Ahtisaaren, Wahlroosin ja Lylyn haastatteluilla. Kosovon rauhanneuvottelut, Sampo-kaupat, venäläisten kanssa käyty vuosisatainen hankaus, sekä nykyajan haasteet EU:ssa ja Kioton ympäristösopimuksissa ovat kirjan esimerkkejä palkankorotusneuvottelun, statusilmaisun ja hyvän ensivaikutelman teon ohessa.

Neuvotteluvalta harjoittaa sekä pienissä että suurissa neuvotteluissa tarvittavia osia: lihaksia, aivoja, sydäntä ja sielua. Sen työkalupakkiin kuuluvat myös hyvät ja huonot neuvotteluroolit putinimaisesta kummisedästä Obaman johtaja-tyyliin.

Sami Miettinen on Lontoossa ja New Orleansissa asunut investointipankkiiri (KTM, MBA). Juhana Torkki on teologian tohtori ja puhetaidon kouluttaja, jonka aikaisempi menestysteos on Puhevalta (Otava 2006).

 

Mitä ihmiset sanovat - Kirjoita arvostelu

Yhtään arvostelua ei löytynyt.

Sisältö

Varoitus ja uhkaus kuinka valtaa ilmennetään?
56
Epäsuora valta miksi toisen kannattaa antaa pitää mielipiteesi?
62
Miten asetan neuvottelutavoitteen?
69
Miten hyväksytän neuvottelutuloksen valtaa käyttäen?
80
Vallasta analyyttisyyteen
86
ANALYYTTISYYS rationalistien kakkuleipomo
95
Miten lisään neuvottelutulokseen laatua?
102
5sosiaALsuus hyvien tyyppien kanssa
141
Tekijänoikeudet

Yleiset termit ja lausekkeet

Kirjaluettelon tiedot