Tietoja Google-teoshausta
Esittely
• Ajatuksia ja mielipiteitä
Yleisiä ohjeita

Yhteistyökumppaniohjelma
Kustantajille ja kirjailijoille
Liity nyt
Yhteistyökumppaniohjeita

Kirjastoyhteistyö
Esittely
Kirjastoyhteistyökumppanit
Kirjastonhoitajan ohje

Ajatuksia ja mielipiteitä

Marco Ghezzi, Apogeon toimitusjohtaja
"Google-teoshaku oli sekä teknologia- että markkinointikumppani", kertoo Ghezzi. "Teknologiakumppani siinä mielessä, että se tekee mitä me emme pysty tekemään eli hakuja teosten sisällöstä. Markkinointikumppani siinä mielessä, että sen kautta voimme tavoittaa uusia lukijoita."

Paul Manning, varatoimitusjohtaja, Springerin kirjamyynti
"Google-teoshaku on yksi helpommista ja parhaista online-markkinointityökaluista."

Tohtori Matthias Wahls, Brillin liiketoiminnan kehityspäällikkö
"Google digitoi koko vanhempien teosten kokoelmamme ja sen ansioista akateemiset teoksemme ovat löytäneet tiensä kohderyhmämme työpöydille. Tämä tulee hyödyttämään tieteellisten teostemme kirjoittajia, jotka nyt saavat teostensa tiedot paitsi kollegoiden mutta myös suuren yleisön tietoisuuteen."

Eduardo Mirón, toimitusjohtaja, RIALP
"Tämä on fantastinen – ja lisäksi ilmainen – markkinointityökalu, joka takaa sen, että teoksemme saavat mahdollisimman laajan näkyvyyden"

Michel Valensi, perustaja, Editions de l'Eclat
Kysymys kuuluu: "Minkä teoksen ottaisit mukaan autioille saarelle?" Vastaukseni olisi: Google-teoshaku… valtavan tietosisältönsä ansiosta Google-teoshaku on kuin saari, jossa kuka tahansa voi henkäistä syvään. Google-teoshaun avulla löydät teoksia, niiden kirjoittajia ja kustantajia, niitä myyviä kirjakauppoja sekä kirjastoja, joista niitä voi lainata. Kyseessä on sekä askel taaksepäin että valtava loikka tulevaisuuteen!

Michelin-matkaoppaat, Christian Delhaye, varatoimitusjohtaja, Worldwide
Michelin pyrkii saamaan matkaoppaansa kaikkien ulottuville. Google-teoshaun ansiosta liki 300 matkaopasta neljällä kielellä (ranska, englanti, espanja ja italia) julkaistaan online-versioina samaan aikaan painettujen versioiden kanssa. Michelinin matkaoppaiden kannalta Google-teoshaku tekee oppaiden etsimisestä ja ostamisesta helpompaa, sekä kirjakaupoissa että internetissä.

©2011 Google - Etusivu - Tietoja Googlesta - Tietosuojakäytäntö